Menu

Hond Lulu erft vijf miljoen dollar van baasje

15 februari 2021

|Hij is vanaf vandaag 1 van de rijkste honden ter wereld, de 8-jarige boldercollie Lulu. De hond erft 5 miljoen dollar, de erfenis van zijn baasje.

In het testament van de Amerikaanse Dorris uit de staat Tennessee staat: “Vijf miljoen dollar wordt in een fonds gezet en zal zijn voor de verzorging van mijn Bordercollie Lulu. Dit fonds is er om alles wat Lulu nodig heeft te kunnen verzorgen. De hond zal in het bezit blijven van Martha Burton.” Martha is de 88- jarige vriendin van Dorris. Zij zorgde altijd al voor Lulu als de zakenman op reis was.

Martha is overdonderd, en weet niet zo goed wat ze ervan moet vinden. Ze moet nu maandelijks de kosten indienen die ze heeft gemaakt voor de hond & krijgt het dan uitbetaald. Ze heeft nog geen idee hoe ze de vijf miljoen dollar ooit op gaat krijgen. Maar ze gaat het zeker proberen zegt ze.

Het is onduidelijk wat er met het overgebleven geld gedaan wordt als ook Martha komt te overlijden.

Bron: Telegraaf

En over rijke honden gesproken…

Zhou Jinxia uit Shanghai is gestopt met zijn studie en richtte een uitvaartservice op voor rijke huisdieren, of eigenlijk rijke baasjes.

Hij maakt er een groots afscheid van. Zo moet het een grote eer zijn haar naar haar laatste rustplaats te brengen. Zoals op de foto hieronder. De kosten waren dan ook 8.000 yuan (1.115 euro). Ongeveer twee gemiddelde maand salarissen in Shanghai.

Bron: www.autoblog.nl


Annemarie Bruning