Menu

HondenTV op het Animal Event

Op 8, 9 en 10 mei vind het Animal Event plaats op ‘Beekse Bergen’ in Hilvarenbeek. Het beloven drie gezellige dagen te worden vol dierenplezier. Je vindt er bijna alle dieren die je je kunt bedenken. Vooral veel honden, en daarom is HondenTV op het Animal Event ook van de partij.

Fotografie : Johan Brouwer & Imka Bosma Westerhuis

Fotografie : Johan Brouwer & Imka Bosma Westerhuis

Farm Food aanwezig op het Animal Event

HondenTV zal de livestream verzorgen voor Farm Food. Om te zien waarom je naar het Animal Event moet komen kun je de Farm Food piste 3 dagen lang volgen. Wat is er allemaal te doen en wat kun je hier nu allemaal leren over jou hond…Je ziet het op Facebook (www.facebook.com/www.honden.tv) en de website van Farm Food (www.farmfood.nl).

Daarnaast gaat Annemarie met cameravrouw Madelin op pad om de leukste activiteiten te gaan beleven en bekijken. De hele compilatie is na het event terug te vinden op de HondenTV website in een speciale online uitzending van HondenTV.

Meer updates over het event kun je volgen op de Facebookpagina van HondenTV. (www.facebook.com/www.honden.tv)

Marcel Oosterveld

Na een mooie carrière als International Account Manager is Marcel nu al ruim 10 jaar Marcel Oosterveld met Maranondernemer. Begonnen op een zolderkamer is zijn videoproductie bedrijf uitgegroeid tot een nationaal succesvol bedrijf met zelfs zo af en toe buitenlandse opdrachten. Marcel is een beelddenker, een liefhebber van techniek en van alles waar een stekker aan zit of waar een batterij in kan. De combinatie van commerciële, creatieve en technische talenten heeft hem gebracht waar hij nu is.