Menu

Geperste brokken

4 november 2016

 

Farm Food HE is een zeer hoogwaardige geperste All Life Stage voeding voor elke hond, ongeacht leeftijd en/of prestaties of ras.

farm-food-he-nld-eng-deu-fra1Farm Food HE bevat geen chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen en smaakstoffen. Aan alle grondstoffen die in Farm Food HE zijn verwerkt, worden bovendien dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie.

De constante samenstelling, de hoge zuiverheidsgraad van de ingrediënten en de lage productietemperatuur zorgen ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk wordt belast. Dit bevordert een zeer goede gezondheid, wat onder andere te zien is aan de kwaliteit van de huid, vacht en de ontlasting.

dtp-mzmywavkfcetitiqtrfrgzcwqn-jqizvpgfo4z0iz8hs3we2dmf7srwqo0pdudjat8hwexeljblhv6iee8bkvwkt0mehlyqnrgnhuaa3ebcw6c3i-clytyp-ls_40xhpmmvv9xhbdzhzhl1vwzp2mbakgfbu71kli-thcysoFarm Food HE onderscheidt zich door een hoge graad van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen, de daaruit voortvloeiende hoge biologische waarde van de eiwitten en de zeer hoge verteerbaarheid. Voordat het voer wordt geperst worden de granen ontsloten, deze zijn daardoor zeer goed verteerbaar en leveren de benodigde koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen.

De dierlijke eiwitbronnen in Farm Food HE leveren circa 75% van het totale eiwitgehalte.

In tegenstelling tot een geëxtrudeerde (krokante) brok, kunt u Farm Food HE wél mengen met vers vlees zoals Farm Food Fresh.

Http://www.farmfood.nl

Annemarie Bruning