Menu

Wij als mensen zijn bij 18 jaar al volwassen. Maar hoe zit dat bij honden. In deze video legt voedingsexpert Annelie het ons uit.

Stel dat je hond kieskeurig is, of gewoon niet zo makkelijk zijn voorgeschotelde maaltijd opeet? Voedingsexpert Annelie van Farm Food Hondenvoeding legt in deze video uit wat je eraan kunt doen.

De vriendschap met een hond is een van de beste die je ooit met iemand zult delen. Dat betekent alleen niet dat de vriendschap vanzelfsprekend is. Je moet samen een band opbouwen, dat kan bijvoorbeeld met voedsel. Maar hoe bouw je samen een band op met voeding? Daar geeft gedragsexpert Sharon van Farm Food Hondenvoeding […]

Ook je hond heeft rust nodig op zijn plaats. Maar waarom is dat zo belangrijk? Bekijk deze video om er achter te komen!

Giardia, het komt steeds voor in ons land, toch hebben de meeste mensen geen idee wat het is! In deze video legt Annelie, voedingsexpert van Farm Food, uit wat het is, hoe je het kunt herkennen en waarom het zo gevaarlijk is.

Honden kunnen grommen om ons iets duidelijk te maken, bijvoorbeeld als ze aan het eten zijn. Waarom doen ze dat eigenlijk? Het antwoord zie je in deze video.

Eerder hadden we het al over de betekenis van de darmflora, maar wat zeggen darmen over de gezondheid van een hond? Voedingsexpert van Farm Food Hondenvoeding Annelie legt het uit in deze video.

Wat is dat eigenlijk een darmflora? En wat doet ie? Voedingsexpert van Farm Food Hondenvoeding Annelie legt het uit in deze video.

Zie jij ook wel eens een hond naar achter schoppen als die gepoept heeft of geplast heeft. Waarom doen ze dat eigenlijk? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop een antwoord.

Af, lig, blijf en zit! Allemaal commando’s die je een hond kunt leren. Maar hoeveel commando’s kan een hond leren? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Wij mensen hebben twee oogleden. Bij honden zit dat iets anders? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Veel honden hebben een geweldige neus, maar kunnen ze bijvoorbeeld ook ziektes opsporen? In deze video geeft dierenarts Wouter hier een antwoord op.

Waar gebruiken honden hun snorharen eigenlijk voor? In deze video geeft dierenarts Wouter hierop antwoord.

Sommige honden begraven hun botten of “kluif-materiaal” , maar waarom eigenlijk ? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Honden hebben vaak een natte neus, maar waarom is dat? In deze video geeft dierenarts Wouter hierop antwoord.

Kwispelen honden alleen als ze blij zijn of ook om andere redenen? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Honden likken elkaar wel eens en ons mensen, maar waarom doen ze dat eigenlijk? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Reutjes tillen vaak hun poot omhoog tijdens het plassen. Maar waarom doen ze dat eigenlijk? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Waarom janken honden? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Wat is een hondenroedel eigenlijk? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Is jou hond ook zo wild aan de lijn als hij zijn soortgenoten ziet. Waarom doet ie dat eigenlijk? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Zweten doen honden net als mensen, maar hoe zweten ze eigenlijk? In deze video legt dierenarts Wouter het ons uit.

Wij mensen vinden chocolade om te smullen en honden misschien ook wel, maar wist je dat dit heel gevaarlijk is voor onze geliefde viervoeter. In deze video legt dierenarts Wouter uit waarom dit zo is.

Niet alle honden zijn makkelijke eters. Dit kan natuurlijk allemaal verschillende oorzaken hebben. En hoe zorg je er nu voor dat je hond goed eet? In deze video legt voedingsexpert Annelie het ons uit.