Honden kunnen grommen om ons iets duidelijk te maken, bijvoorbeeld als ze aan het eten zijn. Waarom doen ze dat eigenlijk? Het antwoord zie je in deze video.

Eerder hadden we het al over de betekenis van de darmflora, maar wat zeggen darmen over de gezondheid van een hond? Voedingsexpert van Farm Food Hondenvoeding Annelie legt het uit in deze video.

Wat is dat eigenlijk een darmflora? En wat doet ie? Voedingsexpert van Farm Food Hondenvoeding Annelie legt het uit in deze video.

Zie jij ook wel eens een hond naar achter schoppen als die gepoept heeft of geplast heeft. Waarom doen ze dat eigenlijk? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop een antwoord.

Af, lig, blijf en zit! Allemaal commando’s die je een hond kunt leren. Maar hoeveel commando’s kan een hond leren? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Wij mensen hebben twee oogleden. Bij honden zit dat iets anders? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Veel honden hebben een geweldige neus, maar kunnen ze bijvoorbeeld ook ziektes opsporen? In deze video geeft dierenarts Wouter hier een antwoord op.

Waar gebruiken honden hun snorharen eigenlijk voor? In deze video geeft dierenarts Wouter hierop antwoord.

Sommige honden begraven hun botten of “kluif-materiaal” , maar waarom eigenlijk ? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Honden hebben vaak een natte neus, maar waarom is dat? In deze video geeft dierenarts Wouter hierop antwoord.

Kwispelen honden alleen als ze blij zijn of ook om andere redenen? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Honden likken elkaar wel eens en ons mensen, maar waarom doen ze dat eigenlijk? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Reutjes tillen vaak hun poot omhoog tijdens het plassen. Maar waarom doen ze dat eigenlijk? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Waarom janken honden? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Wat is een hondenroedel eigenlijk? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Is jou hond ook zo wild aan de lijn als hij zijn soortgenoten ziet. Waarom doet ie dat eigenlijk? In deze video geeft gedragsdeskundige Sam Turner hierop antwoord.

Zweten doen honden net als mensen, maar hoe zweten ze eigenlijk? In deze video legt dierenarts Wouter het ons uit.

Wij mensen vinden chocolade om te smullen en honden misschien ook wel, maar wist je dat dit heel gevaarlijk is voor onze geliefde viervoeter. In deze video legt dierenarts Wouter uit waarom dit zo is.

Website Design & Techniek door: Desertdog • Visual Communication