Menu

De bijzondere hond Toos

 

Ik ben sinds 1989 een groot fan én voorstander van Farm Food Hondenvoeding. Ik had toen grote honden met kleine, stevige én niet stinkende ontlasting, glanzende vachten en perfect schone gebitten. Mijn oudste Briard Faust kreeg in 1998 twee torsies in een paar uur tijd en ik hoor de artsen op de Uithof nog zeggen, toen de ergste paniek wat gezakt was; “Zijn voeding heeft hem gered…”. In 2002 kreeg ik een scharminkeltje Gos d”Atura Fubu uit het asiel, en ook hij knapte op waar je bij stond.. juist door het eten van Farm Food. Al die tijd was ik dus een slapende fan van Farm Food totdat ik op 21 oktober 2013 mijn Schapendoes pup Toosje ging halen en bij fokker twee zakken brokken moest meenemen, wat ik natuurlijk niet wilde want de vriezer was al gevuld met Farm Food Fresh en heel overmoedig een 4 kilozak met brokken..

Ik denk dat ik toen dagelijks aan de telefoon hing met Annelie want Toos wilde maar niet eten en zij zat boordevol met haar én brokkenprut.. Ik zeg nog steeds, tot vervelens toe én naar wie maar luisteren wil, Annelie én Farm Food hebben mijn tweede hond gered. Toosje is uitgegroeid tot de zeer mooie Schapendoes Toos en is op dit moment drachtig van wel ELF pupsels.. en wie staat mij bij.. drie keer raden.. het begint met een A en eindigt op een E..!

Brandon Baker